Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Espoon yritysten Tehosivut


Aronsalmen lomamökit

Kotisivut:

Y-tunnus: 1283359-5

Osoite: Juusolantie 2 ,

75530 Nurmes

Sähköposti: if.teni.octikomamol.nemlasnora

Toimialat:

Puhelinnumerot:
0400374634
0407480537

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Aronsalmen Lomamökit sijaitsee Nurmeksessa, kalaisan ja kauniin Pielisen rannalla, Joensuu - Kajaani -tien tuntumassa. Päärakennuksessa on käytössä pelisali, jossa voit pelata esimerkiksi biljardia, pingistä, flipperiä ja monia muita pelejä.

Kesäisin vuokraamme venemoottoreita sekä kanootteja. Myymme myös kalastuslupia. Kesäisin Aronsalmella toimii myös kioskikahvio. Talvimatkailijat voivat vuokrata moottorikelkkoja, ja heidän käytettävissään on n. 8 km konehoidettuja latuja, josta valaistua 2 km. Mökkialueen läheisyydessä hoidettu kelkkareitistö.
Syksyisin lomalaisten käytettävissä ovat runsaat marja- ja sienimaat sekä erämaita myös metsästäjien samoilla. Meiltä myös metsästysluvat pienriistalle. 
Jos haluat vaihtaa tunnelmaa, voit käydä Nurmeksessa tutustumassa Bomban karjalaiskylään ja siellä järjestettäviin tapahtumiin. Hyvärilässä voit pelata golfia ja sen jälkeen virkistäytyä Spa Bomba -kylpylässä.
Kolin kansallispuiston huikeine maisemineen on lyhyen automatkan päässä. Siellä voit talvisin käydä myös laskettelemassa. Joensuuhun on runsaan tunnin ajomatka. Siellä voit tutustua laulurinteen tapahtumiin ja vilkkaaseen kesätoriin tai vaikkapa perhospuistoon.